De lessen die het leven in zich bergt zijn al sinds mensenheugenis een onuitputtelijk en universeel thema. 

Ingrijpende verandering
De kern van iedere ‘levensvertelling’ is hoe mensen omgaan met een plotselinge, ingrijpende en niet zelfgekozen verandering in hun leven. Zo ben je gezond, heb je een fijn gezin, maak je carrière, verleg je je grenzen, win je de wedstrijd en voel je je geweldig. En zo spat je bestaan ineens of geleidelijk uit elkaar, door iets wat je niet in de hand hebt en wat  je ‘overkomt’. Waardoor alles anders wordt.

Inzicht delen
Heb je ook iets meegemaakt waardoor jouw leven tegen je wil en bedoeling een andere wending nam? Heeft jouw ervaring je inzicht gegeven en wil je dat verwoorden, voor jezelf en voor andere mensen - die hetzelfde hebben meegemaakt, of juist niet? Zodat anderen ook kracht en inspiratie uit jouw verhaal kunnen halen? Heb je vaker iets geschreven maar zie je op tegen het schrijven van jouw eigen verhaal? Neem dan vrijblijvend contact op met Avanti.

Wat biedt Avanti?
Avanti begeleidt mensen met een bijzonder levensverhaal naar een publicabel manuscript zodat ervaringen niet verloren gaan. Je krijgt:

  • persoonlijke hulp en praktische coaching bij het schrijven van een manuscript dat je kunt aanbieden aan uitgevers, in eigen beheer kunt uitgeven of als e-book kunt presenteren
  • een-op-een begeleiding tegen een reëel tarief
  • publicatie van jouw manuscript – of een gedeelte daarvan – op onze website met ‘levensveranderende verhalen’

Avanti kijkt achterom als het nodig is, maar is vooral geïnteresseerd in voorwaartse verhalen met gewicht en betekenis voor anderen. Meer weten?

Informatie opvragen

>>Uitgeefactiviteiten